Olemme muuttaneet! We have moved!

Konttorimme on siirtynyt Vantaalta verstaan yhteyteen Tuusulaan:

Our office has moved from Vantaa to Tuusula:

Sulantie 22
FI-04300 Tuusula.
You are here: Etusivu
Paljetasainten kuntokartoitukset - NYT

Talvi ja kevät ovat parasta aikaa tehdä käynninaikaisia paljetarkastuksia kesän seisakkihuoltoja varten. Kokemuksemme mukaan ennakko-tarkastukset vähentävät selvästi yllätyksiä ja ylimääräisiä kustannuksia korjausten yhteydessä. Toki metallirakenteiden korroosiovauriot eivät näy päällepäin, mutta lämpökuvauksella tehty mittaus auttaa varautumaan tarvittaviin hitsaustöihin etukäteen.

Paljetasaimet - mihin niitä käytetään?
Paljetasain on energiantuotannon ja prosessiteollisuuden välttämätön komponentti. Missä on lämpöliikkeitä tai värinöitä siellä on myös paljetasaimia.
Suunnittelu, valmistus, asennus, kuntoarviointi

Ota meihin yhteyttä! Parhaan tuloksen ja suurimman säästön saat, kun otat meihin yhteyttä hyvissä ajoin. Prosessin käynninaikainen paljetasainten ja kanavan kuntoarviointi auttaa suunnittelemaan seisakkityöt koordinoidusti.

Olemme olleet Suomessa lähes 50 vuotta

EagleBurgmann Expansion Joint Solutions

KE-Burgmann Finland Oy on lähtöisin Paraisten Kalkista ja Partekista. Monien vaiheiden jälkeen olemme nyt osa EagleBurgmann -konsernia, joka puolestaan kuuluu noin 36 000 työntekijän sukuomisteiseen Freudenberg-teollisuuskonserniin. Asiakkaamme ovat energiantuotannon ja prosessiteollisuuden laitevalmistajat sekä tuottajat.

Tuotteemme ovat paljetasaimet (kangaspalkeet, metallipalkeet, kumipalkeet, PTFE-palkeet, suojapalkeet) sekä kuumuuden kestävät tuotteet (kuumankestävät tiivisteet, kankaat ja eristykset sekä suojatekstiilit.

Tarvitsetko apua ulkomaan asennuksiin?
KE-Burgmannin laajan kansainvälisen sisaryhtiöverkoston avulla voimme toteuttaa
asennustyöt paikallisin voimin ympäri maailmaa.
Kunnossapitoyhteys syntyy jo asennusprojektin aikana!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Sijaintimme
Free business joomla templates